Välj en sida

Köpvillkor

 

 

Att beställa varor

Välj den produkt du vill köpa och klicka därefter på ”Lägg till”. Om du vill se hela beställningen som du gjort, klickar du på ”Visa kundvagn” och alla produkter du valt visas. Här kan du också ångra dig och ta bort en vara. För att genomföra och avsluta ditt köp, klickar du på ”Till kassan”. Registrera dig som kund eller använd dina inloggningsuppgifter om du redan är kund hos oss. Välj hur du vill betala och skicka din beställning, så är varorna snart på väg. Vi säljer endast till personer över 18 år.
Silent Socks säljs per styck, så till en stol beställer man 4st.

Priser

Priserna i butiken visas inkl. moms. I kassan ser du den totala summan och momsen specificerad.

Frakt

Du ser den aktuella fraktkostnaden när du klickar på ”visa kundvagn”.  Kontakta oss per mail innan köp om du önskar frakt utanför Sverige för mer detaljerad information om fraktkostnad.

Leveransvillkor

Vi levererar din unika order så snabbt som möjligt, vanligen inom 1-2 arbetsdagar.  

Betalningsalternativ

Säker betalning med Klarna checkout.  

Fakturabetalning
För företags- och kommun kunder gäller 30 dagars betalningstid. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60kr samt dröjsmålsränta med 8% + gällande referensränta. Vi förbehåller oss rätten att ta kreditupplysning.

Ångerrätt och bytesrätt

Du som kund har alltid 14 dagars ångerrätt från den dag du mottagit varan. Återsänder du någon vara  får du pengarna tillbaka för varan så fort vi mottagit och godkänt den, du står själv för fraktkostnaderna vid returen. Varan skall vara i samma skick som när du fick den. Vi krediterar inte varan förrän den är oss tillhanda och godkänd som retur. Vid byte och återköp är det viktigt att du först kontaktar butiken via telefon 070-520 2990 eller e-post: info@moblermm.se

Reklamationer

Möblermm.se har sålt Silent Socks sedan 2009 och vi har fått extremt få reklamationer. Det som förekommit är att man använt Silent Socks Original på ett ojämn golv och fått väldigt snabbt slitage. För att inte detta skall ske finns numera vår Silents Socks HD. HD står för Heavy Duty och är speciellt framtagen för golv med kännbara skarvar, till exempel klinker- och stengolv, strukturerade laminatgolv eller äldre lackad parkett. Som alla strumpor slits produkterna. Tester med Silent Socks på laminatgolv visar att sockarna tål att dras fram och tillbaka över 40 000 ggr.

Personuppgifter

Butiken är ansvarig för de personuppgifter som du lämnat till oss. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon annan.  Dessa uppgifter kommer att användas för att behålla kundrelationen. Vill du ändra någon uppgift eller bli borttagen ur registret är det bara att kontakta oss.

Övrigt

Vid beställningar utanför EU ansvarar kunden för tillkommande kostnader exempelvis tullavgifter och lokala skatter.

Företaget bakom butiken är

Furnea AB
Fiskhamnsgatan 10, 5tr
414 58 Göteborg

Orgnr: 556985-7963

Tfn: 070-520 2990
Mail: info@moblermm.se

Pin It on Pinterest