SILENT SOCKS – möbeltassar för hemmet

Unika möbeltassar av hög kvalitet

Letar ni efter möbeltassar av hög kvalitet och hållbart material? Vi på Möblermm.se presenterar Silent Socks, en unik stoltass producerade och tillverkade här i Sverige. Silent Socks är mycket mer än bara en vanlig möbeltass. Tre unika fördelar;

  • Slipp skrapljud från stolar och reducera ljudet med mer än hälften
  • Skona golven från repor
  • Skjut stolen och slipp tunga stolslyft

Tvättbara med lång livslängd

Livslängden för Silent socks beror på golvtypen där livslängden är mycket lång på släta linoleumgolv och aningen kortare på mer ojämna golv. För att klara av även ojämna golv har vi tagit fram en speciellt tålig variant, hd socks, vilket står för Heavy Duty, Stolstassarna i originalutförandet finns i fyra färger och två storlekar för olika dimensioner på stolsbenen. Silent Socks sätts på befintliga tassar utan problem och är tvättbara. På det viset får ni möbeltassar som alltid är hela och rena.

Förnybart material med hög ljuddämpning

Silent Socks består av en yttre strumpa av tovad ull, ett förnybart material, kombinerat med en gummiboll med ett invändigt stöd. På det här viset tar vi ett steg i rätt riktning mot en bättre miljö med stoltassar av hållbart material. Både ullen och gummit har utmärkta ljuddämpande egenskaper. Beroende på stol och golv som användes uppmättes i test en ljuddämpning på 18dB(A) jämfört med stolstassen i plast. En ljuddämpning på 8-10 dB(A) upplevs som en halvering av ljudet. Klicka här för att själv ta del av slitage- och ljudtestet.

Bullerapp

Från Arbetsmiljöverket

Produktblad

För Silent Socks

Akustikverkstan

Se våra testresultat

Test på film

I ljud och akustik

Pin It on Pinterest